Skip to main content

Oirschot Galerie

Brabants Genieten, waar kunst & natuur elkaar ontmoeten. Bij de landelijk en lommerrijk gelegen Oirschot Galerie vindt u een unieke combinatie van verrassende kunst, inspirerende tuinideeën en tongstrelende lekkernijen. Een bezoek aan Theetuin de Galerie of A3 tuingalerie kan desgewenst gecombineerd worden en is ook een aangenaam en verrassend uitje zowel individueel, maar ook voor gezelschappen of bedrijven.

Voor informatie of reserveringen?
Bel/whatsapp +31 6 22 18 24 32 of mail naar info@oirschotgalerie.nl

Kom in contact

Lieve gasten;

Met pijn in ons hart willen wij u mededelen dat wij wegens gezondheidsredenen fysiek niet meer open gaan. Wél kunt u onze High tea to Go blijven bestellen.

Na vele mooie jaren dat u bij ons te gast wilde zijn willen wij u hiervoor hartelijk danken.

Mochten u nog cadeaubonnen van ons hebben, deze zijn inwisselbaar in overleg tot 15 mei 2022. Wij proberen hier een passende oplossing aan te geven.

Wilt u nog een heerlijke biologische thee bestellen, dan kunt u ons altijd telefonisch of via onze website bereiken. Wij maken deze dan met liefde voor u klaar.

 

Wij wensen u alle goeds voor nu en voor in de toekomst.

 

Lieve groet, Adri & Noortje   

THEETUIN & TUINGALERIE

Noortje

“Mensen kunnen hier in onze geheel eigen sfeer genieten van rust, kunst en van de natuur”

 

Adri

“In mijn creaties ga ik de spanning niet uit de weg”

 

Noortje

“Brabantse gastvrijheid vind je bij ons in Oirschot zeker terug”

‘…PROEFTUIN…’

Een meer dan bijzondere theetuin, waarin alle zintuigen geprikkeld worden en de smaakpapillen aan het werk mogen!
Theetuin de Galerie biedt een bloemrijke omgeving, waar kunst en natuur elkaar ontmoeten. Laat u culinair verwennen met een heerlijke High Tea en zelfgekweekte biologische thee van eigen receptuur, of ambachtelijk zelfgemaakt gebak.

‘…TUIN PROEVEN…’

Kunst en natuur halen het mooiste in elkaar boven.
Bij A3 Tuingalerie wordt de ontmoeting van natuur & kunst smaakvol gebracht. Een verleidelijke combinatie, die ervan proeven onweerstaanbaar maakt! Wonderlijke, ontroerende en zinnenprikkelende beelden duiken her en der op in het weelderig groen van de tuingalerie: een unieke ervaring.