Elk seizoen biedt nieuwe verrassingen in de theetuin!

Kom in contact

‘…PROEFTUIN…’

Laat je verwennen door een High tea, High wine, High beer, ambachtelijk gebak of lunch alles bereid in eigen keuken.

Een meer dan bijzondere theetuin, waar alle zintuigen geprikkeld worden en de smaakpapillen aan het werk mogen. Theetuin de Galerie biedt een bloemrijke omgeving, waar kunst en natuur elkaar ontmoeten. Rondom de majestueuze sequoiaboom is het goed toeven en de tuin biedt verschillende gezellige hoekjes en terrasjes, die prachtig zicht bieden op de magnolia´s en fraaie sierhagen. Daar tussenin worden, afhankelijk van het jaargetijde, steeds weer andere oogstrelende kunstwerken zichtbaar. Elk seizoen biedt nieuwe verrassingen in de theetuin!

Laat u culinair verwennen door Noortje, bijvoorbeeld met een heerlijke High Tea en zelfgekweekte biologische thee van eigen receptuur bij Theetuin de Galerie. Er zijn tal van niet alledaagse smaken verkrijgbaar. Wat te denken van een heerlijke dropthee, of een zalige After Eight variant?

Er is een ruim assortiment hartige en zoete lekkernijen. Alles wordt op ambachtelijke wijze in eigen huis bereid.

Noortje onthult: ‘ Ik vind het belangrijk dat mensen hier in onze geheel eigen sfeer van de rust, van de kunst en van de natuur kunnen genieten. De geroemde Brabantse gastvrijheid vind je bij ons in Oirschot zeker terug. Wat is er heerlijker, dan een dagje in het mooie centrum of buitengebied van Oirschot in stijl te beginnen of af te sluiten met een lekkere High Tea, een hapje of een drankje in onze theetuin?

Uiteraard is het ook mogelijk, bijvoorbeeld bij mindere weersomstandigheden, iets lekkers binnen te gebruiken in de sfeervolle serre. Deze serre met zijn mooie lichtval biedt eveneens goed zicht op natuur & kunst.