Brabants Genieten, waar kunst & natuur elkaar ontmoeten. Bij de landelijk en lommerrijk gelegen Oirschot Galerie vindt u een unieke combinatie van verrassende kunst, inspirerende tuinideeën en tongstrelende lekkernijen.

Een bezoek aan Theetuin de Galerie of A3 tuingalerie kan desgewenst gecombineerd worden en is ook een aangenaam en verrassend uitje zowel individueel, maar ook voor gezelschappen of bedrijven.

Oirschot Galerie is van vrijdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur. Onze keuken is geopend van 11.30 tot 17:00, maar natuurlijk bent u langer welkom! Feesten, partijen en vergaderingen zijn op afspraak zeven dagen per week mogelijk.

UPDATE:

In verband met Covid-19 zijn wij momenteel GESLOTEN.

U kunt wel bij ons terecht voor een High tea to Go, neem daarvoor contact met ons op.

Wij zijn achter de schermen druk bezig om het voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Zodra wij weer open zullen gaan, zullen wij dit vermelden op onze website.

Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen. Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tot Snel!

 

Team de Galerie

 

Heeft u speciale wensen of wilt u iemand extra in het zonnetje zetten? informeer naar de mogelijkheden wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel/whatsapp +31 6 22 18 24 32 of mail naar info@oirschotgalerie.nl.

Mocht u er zeker van willen zijn dat wij géén besloten feesten of exposities hebben, dan kunt u beter even contact met ons opnemen. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Bedankt voor u begrip.

Goedgezind & Gastvrij ontvangen wij u bij Oirschot Galerie.

Noortje en Adri van den Heuvel.
Beerseweg 11-B
5688 HD Oirschot
+31 6 22 18 24 32
info@oirschotgalerie.nl

Gelieve minimaal 3 dagen vooraf te reserveren voor een high tea of voor grotere groepen.

Wij hopen op uw begrip: honden zijn bij Oirschot Galerie helaas niet toegestaan.

Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte en niet inwisselbaar tegen contanten. Wij willen indien nodig wel met u meedenken.