Lieve gasten;

Met pijn in ons hart willen wij u mededelen dat wij wegens gezondheidsredenen fysiek niet meer open gaan. Wél kunt u onze High tea to Go blijven bestellen.

Na vele mooie jaren dat u bij ons te gast wilde zijn willen wij u hiervoor hartelijk danken.

Mochten u nog cadeaubonnen van ons hebben, deze zijn inwisselbaar in overleg tot 15 mei 2022. Wij proberen hier een passende oplossing aan te geven.

Wilt u nog een heerlijke biologische thee bestellen, dan kunt u ons altijd telefonisch of via onze website bereiken. Wij maken deze dan met liefde voor u klaar.

 

Wij wensen u alle goeds voor nu en voor in de toekomst.

 

Lieve groet, Adri & Noortje   

Brabants Genieten, waar kunst & natuur elkaar ontmoeten. Bij de landelijk en lommerrijk gelegen Oirschot Galerie vindt u een unieke combinatie van verrassende kunst, inspirerende tuinideeën en tongstrelende lekkernijen.

Een bezoek aan Theetuin de Galerie of A3 tuingalerie kan desgewenst gecombineerd worden en is ook een aangenaam en verrassend uitje zowel individueel, maar ook voor gezelschappen of bedrijven.

Oirschot Galerie is van vrijdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur. Onze keuken is geopend van 11.30 tot 17:00, maar natuurlijk bent u langer welkom! Feesten, partijen en vergaderingen zijn op afspraak zeven dagen per week mogelijk.

Heeft u speciale wensen of wilt u iemand extra in het zonnetje zetten? informeer naar de mogelijkheden wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Bel/whatsapp +31 6 22 18 24 32 of mail naar info@oirschotgalerie.nl.

Mocht u er zeker van willen zijn dat wij géén besloten feesten of exposities hebben, dan kunt u beter even contact met ons opnemen. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Bedankt voor u begrip.

Goedgezind & Gastvrij ontvangen wij u bij Oirschot Galerie.

Noortje en Adri van den Heuvel.
Beerseweg 11-B
5688 HD Oirschot
+31 6 22 18 24 32
info@oirschotgalerie.nl

Gelieve minimaal 3 dagen vooraf te reserveren voor een high tea of voor grotere groepen.

Wij hopen op uw begrip: honden zijn bij Oirschot Galerie helaas niet toegestaan.

Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte en niet inwisselbaar tegen contanten. Wij willen indien nodig wel met u meedenken.